Despre mine

Fotografia mea
"Eu sunt un monstru pentru voi, urzind un dor de vremuri noi." Aş vrea să fiu un cetăţean normal într-o ţară normală. Se pare că am greşit ţara...

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Un an de la incetarea protestului prin greva foamei impotriva arbitrariului din Romania. Cassandră sau nu?!

În mitologia greacă, Cassandra
          Frumuseţea ei l-a determinat pe Apollo să îi acorde darul profeţiei. Supărat fiind că ea l-a refuzat, i-a lăsat darul făcut, luându-i însă înapoi puterea de a-şi convinge semenii.
          Cassandra a prevăzut distrugerea Troiei (a avertizat troienii despre calul troian, despre moartea lui Agamemnon), dar nu a putut să facă nimic pentru a preveni aceste tragedii, deoarece nimeni nu a crezut-o.
         Mai mult, era considerată nebună.

http://www.antena3.ro/arcadia

4 comentarii:

  1. Bine ati venit in lume Bloggerilor doamna!
    Va trebuie un motto, si poate cel mai bun ar fi acela al pastorului. Vi-l amintiti da ?
    Va doresc inca 69 de aniversari ale zilei in care ati renuntat la grevva! Pentru fiecare zi de greva, cate un an .
    Astazi comemoram un an de la plecarea lui Adrian Paunescu. Cati isi mai aduc aminte ?
    Daca si de el uitam, ce sa mai spuneam de previziunile Cassandrei ? Salut cu placere o noua atitudine in lumea bloggerilor dar unica in lumea constiintelor si a spiritului de sacrificiu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă felicit pentru iniţiativa de a înfiinţa această platformă!

    Nimic din ce aţi făcut sau faceţi nu este în zadar. Sacrificiul pe care l-aţi făcut vă transformă într-o "doamnă de fier" a României.

    Nu trebuie să dezarmaţi vreo clipă în faţa ticălăşilor, nemernicilor şi semidocţilor care se folosesc de această ţară spre a-şi satisface lăcomia şi mojicia.

    Nici în faţa celor care distrug lumea prin faptul că privesc cum se distruge lumea fără să facă nimic pentru că sunt laşi.

    Din păcate în ţara noastră sunt bani pentru ascultat sute de mii de linii telefonice şi pentru plata unui număr exagerat de mare de agenţi secreţi, dar nu sunt bani pentru investiţii economice, spitale, educaţie sau pentru cei cu handicap, condamnaţi la moarte de o gaşcă vinovată de genocid.

    "635.000 de telefoane interceptate în România de către serviciile de informaţii româneşti, 23.000 de locaţii care sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri şi oameni politici, acesta este regimul împotriva căruia lupt. Nu sunt de acord să vorbesc în şoaptă ca pe timpul lui Ceauşescu".

    1997 sub Ceauşescu România avea 15.000 de agenţi în serviciile secrete.
    2007 sub Băsescu România avea 40.000 de agenţi în serviciile secrete.
    2011 tot sub Băsescu România ar avea 50.000 de agenţi secreţi.

    Ne vom împrumuta oare la F.M.I. pentru a plăti peste jumătate de milion de interceptări ilegale şi zeci de mii de agenţi în serviciile secrete?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimata doamna Cristiana Irina Anghel, nu ma pricep la tehnica postarii pe blog, dar, va rog sa lipiti Dvs. urmatorul mesaj :

    Dumneavoastra, Cristiana Irina Anghel, aveti un nume predestinat, poate de aceea v-ati sacrificat pe crucea invatamantului romanesc! Gestul Dvs. ramane unic si frumos, si v-ati castigat un loc in inimile cadrelor didactice! Poate ca este una din semintele aruncate, care vor rodi in viitor! Desigur, nu pentru bani, ci pentru respectarea legii !... Desi, se anunta recuperarea trimestriala cu cinci la suta, din 2012 , la un an dupa greva foamei, se hotaraste inghetarea bocna a salariilor si pensiilor! Asta , spun eu, tot ar fi bine, caci ma tem sa nu se taie 25% si din gheata, caci se vor face atatea copci, incat ne vom duce cu totii pe copca! Iar pe Dvs. va rog sa nu mai incercati niciodata astfel de gesturi de protest extreme, puteti face altceva pentru trezirea constiintei colective a celor din breasla! Va dorim multi ani si sanatate! Paul Sarbu

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata doamna,gesturile mari le fac oamenii mari,sa nu retractati nicioadata momentele dumneavoastra de jertfa,in continuare jertiti-va predand dincolo de zidurile scolii ganduri lucide,idei clare,notiuni evidente,prin care veti trezi atentia dar si aderenta multimii care ooooof,este indaratnica,prostita si manipulata.
    Felicitari pentru tot ce faceti,ma bucur personal ca sunteti activa,oricine altcineva poate vorbi frumos,dar Cristina Irina Anghel este o autoritate in promovarea democratiei reale.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul meu: