Despre mine

Fotografia mea
"Eu sunt un monstru pentru voi, urzind un dor de vremuri noi." Aş vrea să fiu un cetăţean normal într-o ţară normală. Se pare că am greşit ţara...

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Preşedintele Băsescu suspendat până la Crăciun?!


 

         L-am bănuit pe Victor Ponta de trădare. Dar inima îmi spunea că nu se poate. Este în joc viitorul lui politic. Este prea tânăr şi prea deştept pentru a face greşeala vieţii lui. Şi-apoi, greii partidului sunt cu el. PSD-ul este copilul lui Ion Iliescu. Orice părinte este capabil să facă moarte de om pentru copilul său.
         Prin urmare.....

         Ce-ar fi dacă..........
         Preşedinţia Senatului ar fi adjudecată de Vasile Blaga. Ca o garanţie pentru greii PDL-ului.
         Apoi, ar veni propunerea opoziţiei de suspendare a Preşedintelui Băsescu.
         Şi să vezi minune, propunerea ar fi adoptată.
         Blaga i-ar lua locul lui Băsescu. Corect faţă de cei din PDL care s-au săturat să vadă cum partidul coboară vertiginos în preferinţele românilor iar şansele lor la alegeri devin nule....şi care, la rândul lor, au şi ei un copil de salvat. PDL-ul.
         S-ar organiza referendum.
         Şi, bineînţeles, de data aceasta ar fi corect.
         Înainte de Crăciun ne-am lua porţia de libertate, de data aceasta fără vărsare de sânge.
        
         Şi uite aşa, oamenii noştri politici din vârful piramidei ar demonstra că îşi merită cu prisosinţă locul.
         Şi nu le este indiferentă nici soarta lor, dar nici cea a naţiunii.
        
         Ghiciţi ce i s-ar pregăti, în aceste condiţii, lui Emil Boc!!!!!

Cassandră...sau nu...?!


        
         
       
        

12 comentarii:

  1. Ar fi prea frumos , dar eu cred ca e putin probabil, pentru ca:
    1. Chiar daca in interiorul PDL exista o opozitie impotriva lui Basescu, NICI UNUL DIN PDL nu se simte sificient de puternic pentru a i se opune pe fata. Basescu detine si fabrica daca nu detine, dosare pentru toti cei care pot consitui un pericol. Nu ar avea nevoie sa fabrice, toti cei mari sunt suficient de manjiti ca sa nu existe deja dosare gata sa iasa pe strasse la nevoie.
    Cazurile cu amicii lui Boc sunt suficient de elocvente ca sa incerce cineva sa mai miste in front
    2.Chiar si Blaga sau cei care mai caraie prin partid sunt convinsi ca PDL fara Basescu va avea soarta PNT. Nu au nici un om de forta, iar ultimele cazuri de coruptie din interiorul partidului ii scade si mai mult in sondaje pe oponentii lui Basescu.
    3. Basescu ranit, intaratat, provocat, la cat de visceral este, va musca in carne vie. Nu isi va menaja decat familia, in rest e in stare sa trimta la puscarie pe oricine si informatii si date are.
    4. Ponta nu este atat de .. destept sa fi organizat debarcarea lui Geoana pentru a fi inlocuit cu Blaga. Nu are nici viziunea si nici parghiile sa manevreze propunerile din cadrul PDL pentru postul de presedinte al senatului. Si nici nu are legaturile necesare in PDL. Basescu este poate urat de o parte din membrii PDL, dar Ponta este dispretuit de toti.In plus el a fost atat de naiv incat a crezut ca sefia Senatului ii va ramane PSD ului dupa debarcarea lui Geaoana. Il creditati cu prea multe puncte.
    5.O apropiere USL- PDL nu este posibila la acest moment, nici macar pentru debarcarea lui Basescu.
    6. Basescu domina viata politica la aceasta ora.
    Dar ca idee , este interesanta optiunea. Pacat ca nu are cine sa o puna in practica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dreptul de a visa nu mi-l poate lua nimeni.
    Si totusi, nu aduce anul ce aduce ceasul...

    RăspundețiȘtergere
  3. ponta baiat destept?!! ponta-iprostia intruchipata, va spun e mai prost ca geoana

    RăspundețiȘtergere
  4. Cassandra Cassandra, uite ca primul pas e posibil sa se implineasca . Daca si al doilea se edevereste , voi declara Caracalul Mecca Romaniei .

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar exista o singura problema. DACA SE IMPLINESTE NUMAI PRIMA PARTE, SI NU SI A DOUA, PRETUL INSTALARII LUI BLAGA ESTE MULT PREA MARE. INSEAMNA CA BASESCU A CAZUT LA PACE CU UDMR SI ASTA ESTE GRAV , FOARTE GRAV.

    RăspundețiȘtergere
  6. Habemus Blaga. Ei si ? Ne aduce ceva Craciunul ? Da doamne. Eu nu cred, dar sper sa ma insel. Ar fi cel mai frumos revelion din ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru Ponta si Antonescu nu există alternativă. Ori este varianta emisă de mine, ori cei doi nu mai au niciun viitor politic. A treia cale nu există.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dixit!
    Sunteti dura doamna, mult mai dura mai intransingenta si mai putin visatoare decat mine. Eu inca mai cred ca cei doi au posibilitatea si intr-o oarecare masura si capacitatea de a se trezi si de a schimba cartea pe care joaca, care este la ora asta o carte pe care nu pot castiga.Contez pe aceasta sanasa, sper sa se realizeze. Dumneavoastra insa spuneti ca ei practic nu mai au nici o sansa, nici posibilitati si nici capacitati, pentru ca daca Blaga nu le da pe mana capul lui Basescu, ei nu il pot obtine singuri. Si cu visele ce facem ? Deci, daca am inteles bine , daca Blaga respectiv o parte din PDL nu contribuie la indepartarea lui Basescu USL nu va avea nici o sansa? Pai tinerii din fruntea USL se vad deja castigaori.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate că mă înşel. Poate dorinţa mea e atât de mare încât îmi întunecă raţiunea.
    Dar, îl vedeţi pe Ion Iliescu, care trăieşte prin şi pentru PSD, să accepte "uciderea" partidului? Dar pe Adrian Năstase îl vedeţi capabil să asiste la agonia partidului, fără să facă nimic? Să-l amintesc şi pe Mitrea? Şi pe mulţi alţii....
    Nu, n-ar fi dat pasărea din mână pentru cea de pe gard.
    Ar fi acceptat demisia lui Ponta fără să clipească.
    Privind din cealaltă parte. Credeţi că Blaga (mă refer la toţi din aripa lui) s-a împăcat vreodată cu gândul că a fost umilit? Şi îndepărtat din capul bucatelor?
    Dumneavoastră aţi putea trăi permanent cu sabia lui Damocles deasupra capului?

    "Bate vânt de primăvară peste inimă amară..."

    RăspundețiȘtergere
  10. Ceea ce spuneti dumneavoastra este corect, intrebarile legitime , asteptarile normale. Dar ca sa se realizeze aceasta varianta e ne voie de un cap. Al cui ? Si mai ales, cum ? Serviciile secrete ,(pana la proba contrarie) sunt devotate lui Basescu. Daca o asemenea lovitura s-ar fi pus la cale nu s-ar fi pus la cale fara stirea lor. Si atunci, intrebarea e cine e omul din umbra ? Pentru ca din cei enumerati unul singur era in stare sa o faca , Iliescu. Dar Iliescu nu isi mai permite actiuni de genul asta, are probleme de sanatate. Cele 5 stenturi sunt .. graitoare iar ultima criza de " bila" i-a aratat ca atunci cand se implica prea mult, il lasa telescoapele. NU ISI VA RISCA VIATA PENTRU NIMIC IN LUME.Nastase are cap, dar e santajat, nu poate face mai mult decat i se da voie. Blaga, a cazut la pace cu Basescu. Bineinteles fiecare a facut intelegerea cu gandul sa nu o respecte. Numai ca Basescu are si posibilitatile sa il verifice pe Blaga si nu invers. Ati vazut ce usor se fabrica denunturi si dosare la DNA. Iar campania Vamile a fost initiata pentru a prelua spaga care mergea la Blaga. Deci exista destule declaratii care il incrimineaza pe Blaga, si reale si inventate.Blaga nu a castigat inca nimic. Basescu a facut o concesie doar ca sa nu lase funcia UDMR. Dar ... detine controlul.
    Apropo, ce spuneti de protestul studentilor de la istorie? Ma asteptam sa dezbateti subiectul . http://www.stiri.com.ro/stire-17263/niste-studenti.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mai e ceva ; Basescu vrea sa il dea jos pe Boc. Blaga ar fi fost un candidat serios al partidului pentru a prelua functia de prim ministru. Basescu i-a dat Senatul ca sa scape de el. Acuma poate numi pe cine vrea el in locul lui Boc, partida lui Blaga nu mai poate emite pretentii, le-a dat Senatul. La asta v-ati gandit ?

    RăspundețiȘtergere
  12. "Serviciile secrete,(pana la proba contrarie), sunt devotate lui Basescu."
    Câtă dreptate aveţi.
    Veţi avea şi proba contrarie. Sper. Curând.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul meu: